szervezők

Málnay Barnabást lázba hozza, amikor gomba módra szaporodnak körülötte az izgalmas cégek és projektek. A Mobilitás és Mulitmédia Klaszter Iroda igazgatójaként szerencséjére éppen ez történik vele. Nem panaszkodhat.  Az MMKlaszter előtt a Kitchen Budapest külkapcsolati és fejlesztési igazgatója volt, tanulmányait az ELTE-n, a Közép-európai Egyetemen, és a kaliforniai Stanford Egyetemen végezte, mely utóbbinak több oktatási programjában is dolgozott óraadóként.

Kiss Gabriella, a Mobilitás és Multimédia Klaszteriroda rendezvényszervezője és irodavezetője céljának tekinti, hogy a klaszter rendezvényei izgalmasak és inspirálóak legyenek, a klaszteriroda olajozott működésével támogassa a tagok innovációját, fejlődését. Gabriella civilben a Budapest New Tech Meetup, valamint a Szabad Szoftver Konferencia szervezője, hobbija a szépirodalom.
Beck Márton egy nedvesorrú kölyökkutya lendületével és egy üzletember megfontoltságával veti rá magát azokra a történetekre, amikben benne van a világ meghódításának lehetősége. Ennek megfelelően számos, az IKT szektorban tevékenykedő kis- és nagyvállalattal dolgozott együtt az elmúlt 6 év során. Munkájával az MMKlaszter és a klasztertagok birodalomépítését hivatott segíteni.
Andor Márió az MMKlaszter közösségi média menedzsere. Valahogy mindig is vonzódott a közösségi kommunikációhoz. A hasznos és érdekes tartalmak épp olyan fontosak számára, mint a pontos tájékoztatás vagy egy jó közösségért való munka. Mindezekre a klaszternál is lehetősége van. Korábban beszéd- és szövegíró, városmarketinges, valamint rádiós szerkesztő is volt, jelenleg több szervezet közösségi kommunikátora.
Honti Pál, a Mimóza Kommunikáció tulajdonosa és ügyvezető igazgatója, és Györffy Róza a Mimóza ügyfélkapcsolati vezetője a felfedezés és megosztás örömében hisznek. Munkáikban Leonardo da Vinci nyomában mindig a “Simplicity is the ultimate sophistication” elvét követik. A TechShow szervezését idén is egyedi ötletekkel, design tervekkel, microsite-tal, és szervezési feladatok ellátásával támogatják.