kiállítók

3D – BodySP (Scan/Print) - Óbudai Egyetem NIK Biotech Labor

Háromdimenziós modelleket készít a Biotech Lab készüléke, amely a képfeldolgozó és megjelenítő szoftverek mellett egy FLM technológiára épülő nyomtatóból áll. A fejlesztést használhatják az egészségiparban, de a könnyűipari és ruházati vállalatoknak is hasznos lehet. Ám főleg a terméktervezéssel foglalkozó cégeknek és a divatszakma képviselőinek nyújthat nagy segítséget.

Beyond3D - Devsigner

Professzionális és egyedülálló 3D CAD modellező rendszer designerek számára, amellyel könnyedén megoszthatják a terveiket, hogy aztán a vásárlók testre szabhassák ezeket a tárgyakat és legyárthassák azokat. Mindehhez hozzátartozik még egy intuitív webshoppal kombinált online felület is, ahol beállíthatjuk és megrendelhetjük magunknak a kívánt terméket.

CarCare - Ericsson Magyarország

Az Ericsson Magyarország és a Magyar Telekom közös innovációs projektjének célja olyan, autóvezetőknek szánt, intelligens szolgáltatások bevezetése, melyek az autók szabványosított OBD2-es interfészén kiolvasott, majd a mobilhálózaton át továbbított diagnosztikai, állapotleíró és hiba adatokon alapulnak. Ezen adatok a jövőben kombinálhatóak egyéb adatfolyamokkal és adatbázisokkal, a projekt az így keletkezett adatvagyon értékesítését is megcélozza.

Cubilog - Intellisense Zrt.

Saját adatgyűjtő és összegző rendszer, amelynek segítségével építőelemekből rakhatjuk össze a számunkra szükséges konfigurációt, és a rendszer automatikusan működni kezd. Számos iparág (pl. mezőgazdaság, olajipar, közlekedés) mellett otthoni automatizálási célokra is használható, de civil és ipari területeken is megoldást nyújthat.

Drungli - Drungli.com

Egyszerű és jól kinéző repülőgépjárat-kereső eszköz, amely alapjaiban változtatná meg az utazáskeresés megszokott struktúráját: hatékony és inspiráló keresési élményt kínál az utazók új generációjának. Jelenleg Európában használható az alkalmazás, az elmúlt évben 3 és fél millióan kerestek járatokat ennek segítségével.

Fitnect-3D Virtuális Tükör - Fitnect Interaktive Kft.

A kiterjesztett valóságot használja ez a 3D virtuális tükör, amelynek használatával egy kijelző előtt állva nagyon rövid idő alatt próbálhatunk fel akár több száz ruhát, táskát vagy kiegészítőt. A felpróbált holmikat minden oldalról jól láthatjuk magunkon, mivel pontos 3 dimenziós másolataik az eredetinek. A próbáról fotó is készíthető, amelyet azonnal megoszthatunk ismerőseinkkel.

Freedee / Cube - Freedee printing solutions

A Cube nyomtató a desktop-forradalom egyik élharcosa: az első olyan 3D nyomtató, amit felnőttek és gyerekek egyaránt könnyen használhatnak otthon, és az ára is megfizethető. A letöltött vagy megtervezett tárgyakat (játékok, ékszerek, alkatrészek, stb.) tervezés után egyből ki is nyomtathatjuk. Ezáltal a technológia kilép a szakmai közegből, és megcélozza az otthonokat, iskolákat, érdeklődő felhasználókat.

Funspotter - Incredibles Software Kft.

Összegyűjti helyettünk az összes koncertet, moziműsort, színházi előadást és élménylehetőséget, majd a facebook profilunk alapján személyre szabott, általunk valószínűleg kedvelt programokat ajánl, amellyel rengeteg időt spórolhatunk meg. A program fejlesztői hosszabb távon a B2B piacon is továbbértékesíthető új megközelítéssel dolgozó szolgáltatássá fejlesztenék a Funspottert.

Interactive Store Systems (ISS) - DJE Kft., UHU Systems Kft. ISS Zrt.

Újszerű vásárlási élményt nyújt az áruházakban az ISS: a webes környezetben megszokott eszközök használatával kézzel fogható, látható és hallható reakciók válthatók ki a rendszerből, megkönnyítve ezekkel is a kívánt termékek kiválasztását. Az árucikkek bármilyen érintőképernyős platformon megjeleníthetők, róluk rengeteg adat összegyűjthető és felhasználható az új típusú vásárlásokhoz.

iParking - BME-Infokom Innovátor Nonprofit Kft.

Az alkalmazás jelentősen megkönnyíti a bevásárlóközpontokban az autós és gyalogos eligazodást. A megoldás egyszerre biztosít teljes körű parkolóhely nyilvántartást, valamint kül- és beltéri navigációt. A szabad parkolóhely elérése után gyalog navigál bennünket a rendszer, és könnyen a keresett üzlethez irányít. A vásárlás végeztével pedig visszavezet minket az autónkhoz akár a fizető automatát is útba ejtve.

Leopoly - Leonar3Do International Zrt.

A világ első online 3D gyurmázó alkalmazása, amely a kétdimenziós mód mellett bármely natív 3D kijelzőn működik. A Leopoly-ban gyúrt tárgyak 3D printeren ki is nyomtathatóak akár többféle anyagból is.

Mammuth Rewarron - MammuthWorks

A modellautózás legújabb szintje, ahol az autók nem csak a legnagyobbak, hanem a legösszetettebbek is. Olyan megoldásokat dolgoztak ki a fejlesztők, amelyek önmagukban is megállják helyüket, együtt viszont új távlatokat nyithatnak a modellezésben.

NaSDi (Natural Sound Distortion) - Pécsi Tudományegyetem

Alacsony hangnyomási szinten élethű hangélményt biztosít a pécsi egyetem elektronikus berendezése, amely a hangosság érzetét képes úgy növelni a hangszín megváltoztatása nélkül, hogy teljesen lineáris átviteli frekvenciamenetet biztosít a teljes dinamikatartományban. Azaz csak a legtisztább hangok jutnak a fülünkbe a káros “mellékhallások” nélkül. Az eszköz hallásjavító készülékekben is alkalmazható lesz.

Neudice - Neudice

Ez az online nyelvoktató program neuronhálózat segítségével rendezi el a szavakat, bemutatva a közöttük lévő nyelvi kapcsolatokat. Síkban modellezi a nyelvet, ezáltal felismerhetővé és könnyen megjegyezhetővé teszi a szavak tulajdonságait. Bármilyen nyelvhez elérhető, egyszerű és tradicionális kínai, japán és koreai verzióban, valamint angolul is.

Perfumance - Artklikk

Parfümkereső és -ajánló alkalmazás, amely szokásainkat ismerve ajánl és jegyzetel, segít nekünk a kiválasztásban, de ajándékvásárlói közösséget is teremt. Képes több ezer parfüm jellemzőit osztályozni, kapcsolatokat találni közöttük, az illatuk és az általuk kínált szubjektív hatások között. Így percek alatt megtudhatjuk, mely illatjegyek illenek hozzánk vagy barátainkhoz.

REBOT - Vecsei Ákos

Szórakoztatva, olcsón és a környezetvédelmi szemléletet fejlesztve oktatja a gyerekeket a programozás és a robot technika alapjaira. A készlet segítségével üres dobozokból, flakonokból percek alatt különböző formájú és funkciójú robotokat építhetünk. Ezeket aztán egy számítógépen vagy mobiltelefonon futó program segítségével vezeték nélkül is irányíthatunk, de akár önálló működésre is képessé tehetünk.

ShopDash - Canecom Kft.

Tabletekre fejlesztett kereskedelmi alkalmazás, ahol egy appen belül különböző áruházak, boltok kínálatából válogathatunk. A termék a katalógus alapú vásárlást gondolta újra mind az online, mind pedig a valós áruházakon belül. Az alkalmazásba bármelyik kereskedő vagy áruház feltöltheti aktuális termékportfólióját, katalógusát vagy különleges akcióit. Sőt, a nagyobb márkák egy saját brand alatt működő verziót is választhatnak.

Whitereport.hu (WR) - Mrs. White Media Consulting Kft.

A médiapiacot transzparenssé és könnyen kereshetővé teszi mediabrowserük, amely független adatokra épül, negyedévente frissül és teljesen lefedi a fragmentált médiapiacot. Így a médiakínálati trendek átláthatóvá válnak a piac egészére, a szegmensekre vagy akár egyes szereplőkre nézve. Elsősorban a médiapiac szereplőinek lehet hasznos információforrás.

Zapland - KIBU Innováció Nonprofit Kft.

A virtuális és valós világ hibrid platformja, amelynek segítségével a gyerekek intuitív módon tanulhatnak az energiáról, annak jelentőségéről és a fenntarthatóságról. A kicsik egy virtuális homokozóban a játék közben termelődő energia útját kísérhetik figyelemmel, majd egyre tovább juthatnak játékbeli karakterükkel a meseszerű világban.

Zybex Secure Phone - Zybex Információbiztonsági Kft.

Bármely mobiltelefonra feltelepíthető hangtitkosító rendszer, amellyel titkosíthatjuk és hitelesíthetjük beszélgetéseinket. Ezen alkalmazás a személyazonosság-hamisítás, valamint a szolgáltatások illetéktelen használatának megakadályozására szolgál, illetve hosszú távra lehallgathatatlanná teszi telefonbeszélgetéseinket és SMS-einket.